Anális szex veszélyei

A munkám során sok fiatal lánnyal és fiúval beszélgettem.
Előtérbe került az anális szex.

Csináljam, ne csináljam? — kérdeztétek sokan tőlem.

Pontosabban a lányok ti kérdeztétek, a fiúk meg, hogy hogyan beszéljenek rá titeket!

Miért is szeretik a fiúk ennyire?

Ennek sok oka van szűkebb, szorosabb, erősebb inger éri a péniszt és ami nagyon fontos, nem kell félni a teherbeejtéstől.

Miért nem szeretik a lányok?

Sokan válaszoltátok, hogy mert fáj, nagyon fáj, mégis miért egyeztek bele? Mert féltek, hogy akkor majd más engedi, és elhagy a szerelmetek, párotok válaszoltátok többen.

Tudnotok kell néhány fontos szabályt mielőtt megismerkedtek az anális szex rejtelmeivel.

Lányok: az anusnak (végbél) tisztának kell lennie, vagyis ki kell tisztítani, erre több lehetőség is van, kúpokkal és egyéb módszerekkel. A síkosító használata csökkentheti a fájdalmakat és megkönnyíti a behatolást. A fiatalkorban kialakuló aranyér egyik fő oka az anális szex során a pénisz behatolása. Aki hajlamos rá pár alkalom után egy életre szóló állandóan kiújuló igen kellemetlen problémát szerezhet magának, a síkosító használata ebben is segíthet.

Fiúk: Legyetek nagyon óvatosak, és türelmesek. A legfontosabb, a fenékbe hatolás után a hüvelybe visszatenni a péniszt szigorúan tilos! A végbélben található baktériumok bejutása a hüvelybe fertőzést okozhat. Sok lányt kezelnek nőgyógyászok ezen okból kialakult nagyon csúnya fertőzések miatt. Ismerek olyan lányt aki már a 8.(!)antibiotikum kúrán van túl és nem sikerült a hüvelyi fertőzését kigyógyítani.

Miért is probléma ez nektek, mondjuk egy egy éjszakás kaland során?
Azért mert annak a lánynak akit így megfertőztök az anális szex során, a makacs hüvelygyulladás miatt méhnyálkahártya, illetve kismedencei gyulladása is kialakulhat, ami meddőséghez vezethet.
Most azt gondolhatod, úgysem látod többet. De gondolj arra, hogy mi lesz pár év múlva. Szerelmes leszel, és gyermeket szeretnél, de nem lehet, mert a barátnőddel valaki más bánt felelőtlenül…

Te kipróbáltad már az anális szexet?

Kommentek
  1. Én