EZT GONDOLJÁK A NŐK A TESTEDRŐL! TÍZ MEGDÖBBENTŐ TÉNY FÉRFIAKNAK!

A kigyúrt férfitesttől tényleg eláll a szavad? A nagyobb szerszám tényleg nagyobb örömet okoz? Halljuk, mit mondanak az igazi nők erről a témáról! Íme a legmegdöbbentőbb dolgok a férfi olvasóknak címezve!

 

Megdöbbentő ugye, hogy vannak olyan nők, akiknek a pocak jobban bejön, mint a kidolgozott hasizmok, az alsó testtáj felé kutakodva pedig az is kiderül, hogy nem mindig a nagyobb okoz örömet. De jöjjenek a konkrétumok!

1. A csupasz test nem feltétlenül a legjobb.

“Igazából már kinőttem a tizenéves korból, úgyhogy kicsit kiakaszt, ha a mellettem fekvő tagnak olyan sima a mellkasa, mint egy fiatal fiúnak. Nem szeretem, ha teljesen le van viaszolva, de nem akarok elveszni az őserdőben sem. Valahol a kettő között az ideális” — Laura (36)

2. Olyan nagy, hogy megijedek.

“A szokásos ‘minél nagyobb, annál jobb’ mantrával szemben a legtöbb nő egy szerényebb méretet tart ideálisnak, mondjuk úgy, hogy átlagos méretű péniszeket. A nagyobb hímtagok félelmet keltenek és fájdalmat is okoznak. Ha már nagy a szerszám, az a legkevesebb, hogy a fickó óvatosan rakosgassa, mivel a fájdalmas szex számomra soha nem egyenértékű a jó szexszel.” — Szintia (28)

3. Hála istennek, hogy pocakos

“Lehet, hogy önzőnek tűnök, de sokkal jobban érzem magam olyan pasival, akin van egy kis súlyfelesleg, mivel így nincs az a tévképzetem, hogy mindig tökéletesnek kell lennem. Ha látom rajta, hogy nem tökéletesen kigyúrt, nem kell aggódnom, hogy inkább gyúrni megy szabadidejében, mint hogy velem legyen. Ráadásul a lányok mindig kisebbnek és vékonyabbnak érzik magukat, ha egy nagyobb darab férfival vannak.” — Edit (30)

4. Maradjon fenn a szemüveg

“Az iskolás-lány fantáziáknak megvan a női megfelelője, csak ott a másik fél nem diák, hanem a tanár. Időpocsékolás végignézni, hogyan szúrja szemen magát tizedjére a kontaktlencséjével, míg egy SZTK-keretes szemüvegnél nincs szexisebb. Annak láttán valóban úgy érzem, hogy a keretek mögött valami intellektuálisan férfias bújik meg.” — Szabina (31)

 

Ha legjobb xvideos pornó filmeket akarod látni akkor gyere fel a pornox oldalra, mert itt csak a legjobb szex és pornófilmeket nézheted meg teljesen ingyen szuper jó hd minőségben .

 

5. Hello, tetkók!

“Köztudomású, hogy a lányok számára a tetoválások nagyon menőnek számítanak, még a legártatlanabb, legszűziesebb lányoknak is. Ha a fickó letépi magáról az inget és valami minta bújik meg alatta, azonnali izgató tényezővé válik. Adam Levine, kell még többet mondanom?” — Tamara (37)

6. Szexis a kopasz

“Néhány férfi bizonytalannak tűnik, ha kopaszodásról van szó, de én imádom a kopasz férfiakat. Van valami férfias abban, ahogy Bruce Willis rám néz, egyszerűen férfiasabbnak tűnnek a haj nélküli tagok. A dominanciát jelképezi a tarságuk, az pedig a hálószobában fontos.” — Erika (28)

7. Vegyünk visszább az Axe-hatásból

“Imádom a szappan és az öblítő illatát egy férfin, sokkal jobban bejön, mintha két flakon Axe-ot vagy Jean Paul Gaultier-t locsolt volna magára. A kölni még okés, de csak módjával. Ha túl erős az illat, akkor gyanút fogok, hogy biztos azért fújt magára ennyit, hogy ne tűnjön fel, hány napja nem fürdött.” — Liza (42)

8. Bárcsak belemarkolhatnék a hajába

“Imádom, amikor megismerkedek valakivel és nincs semmi zselé a hajába. Nincs rosszabb annál, mint hogy szexis akarok lenni, végigsimítok a haján, és mehetek kezet mosni.” — Éva (30)

9. Végy egy körömvágó ollót

“Pedikűr. Valószínűleg nem fordítunk rá túl nagy figyelmet, de én mindig megnézem, milyen állapotban vannak a körmök a lábán. Ha olyan ápolatlan, hogy megszúr vele, akkor mehet a levesbe.” — Hédi (25)

10. Szőrös szívvel

“Biztos durva, de számomra nagyon fontos, hogy a fickó rendben tartja-e a nemi szerve körüli szőrzetét. Én is rendben tartom az enyémet, úgyhogy bocs, de ezt elvárom attól a fickótól is, akivel egy ágyba kerülök.” — Krisztina (34)

 

Kommentek
  1. Én