ORGAZMUS — A NŐI ÖRÖM TITKAI

Milyen titok rejtőzik a hálószobák mélyén? Miért van az, hogy a hölgyeknek teher a testi szerelem? Hol csúszik szét a női és férfi igények ollója? Nagyon sok a tévhit és a sztereotípia ebben a témában. Sok minden állhat a női „frigiditás” mögött, ez a cikk is inkább tapogatózik, mint tényeket állít.

Az orgazmus jó dolog. És ha jó, akkor miért nincs igényük a hölgyeknek rá, hogy rendszeresen élvezzék ezt? Ha valami jó, akkor arról bolondok vagyunk lemondani. Szerintem alapvetően egy dolognál dől el, és válik ketté a dolog.

Ha valakinek volt már orgazmusa közösülés közben, az továbbra is igényt tart rá, és szereti a szexet. Akinek nem volt még soha férfi által okozott orgazmusa, az nem kívánja a szexualitást. De bontsuk ezt még tovább.

A női szexuális étvágy csökkenésének vannak látszólagos, és lehetnek tényleges okai is. Sorolom, akinek nem inge kérem, ne vegye magára. Szerencsére én is nő vagyok és nőként tudom vállalni ezt a véleményemet:

- a játszma része, hogy a férfit a szexen át lehet megfogni,

- ha ez megtörtént, és már gyűrű van az ujjakon, vagy megszületett a közös gyermek, akkor a szex biztosítási értékét felváltja más. Van már más „fegyver” a női kézben,

- nem élt még át a nő együttlétben orgazmust, így nem is tudja mit keres,

- nincs a férfiaknak elég türelme a női izzást előkészíteni, ezért a nő inkább lemond az élvezetről, nem akarja az időt még ezzel is húzni.. hisz takarítani kellene,

- nem mer szólni, hogy mi az igénye, hogy számára mitől lenne jobb a szex. Ehhez fel kellene vállalnia magát, és kimondani azt, amit még magának sem mer bevallani,

- és valljuk be az urak sem túl figyelmesek. Az a 3 percnyi öröm, amit némelyek nyújtani akarnak, nem biztos, hogy érdemes az ismétlésre.

Egyszer egy barátnőm mondta nekem. Két fajta nő létezik a szexualitást illetően és ez szorosan a gyermekekkel függ össze. Azok a hölgytípusok, akik szabadon, elengedően, bátran nevelik gyermeküket szeretik egész életükben a szexualitást. Mert lazább, könnyedebb a személyiségük. Azok viszont, akik a gyermek megszületésével „anya-tigrissé” válnak, „leszoknak” a szexről, vagy talán soha nem is szerették. Hisz ők merevebbek, rugalmatlanabbak, kevésbé engedik meg maguknak, hogy belazuljanak a szexualitásba. Minden pillanatukat gyermekük iránti aggodalom és odaadás jellemzi. Sokszor kifogásként, és menekülésként sajnos. (Nem az odaadó anyai szeretetről beszélek itt, hanem azt a viselkedést, ami pajzsként maga elé helyezi a gyermeket.) Persze nem lehet tipizálni. Ezek a szélsőséges esetek, és ezek között is annyi árnyalat van szinte, ahány nő. De gondolkozzunk el ezen egy picit. Ha megszületik a gyermek, akkor a férj már nem férfi, csak apa? A nő pedig csak anya lesz? Szeressük gyermekeinket, de a maguk helyén! Ha a férjemmel vagyok, akkor nő vagyok. Ha a gyermekemmel vagyok, akkor anya. És a kettő nem összekeverhető.

Véleményem szerint nincs frigid nő. Csak önmagát nem szerető nő van, aki nem engedi meg magának az örömet, és elutasítja a szeretet áramlását egy olyan ember felől, akit társául fogadott. Legyetek Hölgyek bátrak. Ha nem jó valamiért a szex a párotokkal, akkor segítsetek neki, hogy merre keresse a titkos kaput. Ha látják, hogy nektek ez örömet okoz, akkor nem fogják az időt sajnálni a kényeztetésetekre, hisz szeretnek benneteket és azt szeretnék, hogy az ágyban is boldogok legyetek.

Már maga a kérés is izgalomba hozza őket, hogy beszélni mertek a témáról. Ez is az önmegismerésetek és lelki fejlődésetek elengedhetetlen része. Nagyon komoly része. Mert erről beszélni nem könnyű. De ha ide el tudsz jutni, akkor már nagyon-nagyon sokat fejlődtél.

 

Ha legjobb xvideos filmeket akarod látni akkor gyere fel a pornox oldalra, mert itt csak a legjobb szex és pornó videókat nézheted meg teljesen ingyen.

Kommentek
  1. Én