Szex bárhol és bármikor!

Számtalan esetben fordul elő velünk, hogy nem a megszokott otthoni környezetünkben, gondolok jelen esetben az ágyra, hanem olyankor érdekes helyszíneken tör ránk a visszafojthatatlan vágy, melyet ki kell elégítenünk. Ezt a fajta spontán kielégülést nevezném akár egy jó szexuális kapcsolat mozgatórugójának is, hiszen fantáziánk határtalan, ugyan miért ne használnánk ezt ki.

 Lakásban, vagy lakáson kívül, igazából mindegy hol, és hogyan ha a partnerünk is, ugyanígy vélekedik. Íme néhány tipp amit érdemes kipróbálnotok.

-Fürdőszoba, fürdőkád, ahol az előre megtervezett szexet, fokozhatjuk néhány gyertyával, vágykeltő olajokkal!

-Köztudatban él a, hogy a mosógép tetején izgatóbb a szexuális érintkezés, pláne ha működésben van, így fokozza a ti élményeiteket!

-Ablakban, ez az a helyszín ami a tetőfokra helyezi az adrenalint, mivel a kérdés hogy látnak e minket, folyamatosan bennünk van, a túltengő adrenalin szint mellett, azért vigyázzunk, ne vádoljanak minket köz szeméremsértéssel!

-Asztalon, magasabban elhelyezkedő bútordarab, ami fokozza a vágyat, ez mellett olyan pózok kipróbálására is szert tehetünk amik az ágyban nem feltétlen valósulnak meg!

-Nyáron a kedvencünk közé tartozik, a strandon, tengerparton, tengerben zajló szex.

Legyünk óvatosak, a vízben , akár strandon, akár tóban, tengerben, tudnunk kell ennek számos hátránya lehet a későbbiekben! Úgy vélem izgalmasabb is lehet ha csak az előjáték történik meg a vízben, majd közösen találtok egy újabb helyszínt!

 

Ha viszont bejönnek a chaturbate amatőr webkamos csajok, akkor gyere fel a pornox.hu oldalra mert itt tuti megtalálod a legjobb bulákat.

Kommentek
  1. Én