Szex mint beszédtéma

Egy-két szó jótanácsként — ne kezdj el beszélgetést lánnyal szexről, tegyél szexuális célzásokat (kivétel persze akkor, ha kimondottan az a célod, hogy “csak vicceltem” szerű dologgal fejezd be a párbeszédet). Persze azért nem kell félreérteni a dolgot — a hangsúly azon van, hogy ne kezdd el így a beszélgetést.

Pont olyan, mint a közhelyek — ha egy közhellyel kezded a beszélgetést, akkor zavaróan béna dolog sül ki belőle. Ha pedig szexuális célzásokkal kezded az ismerkedést, akkor talán esélyed sem lesz arra, hogy folytasd a párbeszédet. Persze lehet egy olyan módszer szerint is hódítani, hogy direkt módon, durván és szégyentelenül letámadod a lányokat: azonban nem tanácsos ezt a módszert úgy alkalmazni, hogy nyitásképpen kiragadsz egy-egy momentumot belőle. Hacsak nem mindent vagy semmi játszol.

Nincs semmi probléma azzal, ha kissé az átlagosnál pikánsabb témák kerülnek terítékre, persze csak akkor, ha már sikerült egy kissé bizalmasabb légkört teremteni, és ha a beszélgetésetek is jó úton halad, a testbeszéde is érdeklődésről árulkodik, stb. Be lehet vezetni a szexet is beszédtémaként, közben figyeld a reakcióit, legyél azokra érzékeny, de azért kellőképpen merész. Használj idézeteket (“az egyik (lány)barátom mesélte, hogy a múltkor…): az idézetekkel kellőképpen szemléltető tudsz lenni, és ő is nyugodtan beleélheti magát a sztoriba, hiszen nem ő és még csak nem is te vagy a főszereplője a történetnek :) De az a legbiztosabb, ha nem ilyen jellegű dolgokkal kezded a beszélgetéseket, hiszen egy-két rosszul elhelyezett célzás elég lehangoló lehet a lány számára.

Megjegyzés: vannak akik szerint a nők nagy része visszaretten, ha egy adott mondanivaló az átlagosnál nagyobb szexuális töltettel rendelkezik, de ha minden további nélkül tovább beszélsz a dologról, akkor egy idő után pozitívabban állnak a dologhoz. Ez természetesen nem történik meg minden egyes alkalommal és nagyban függ a magától a megjegyzéstől is, de a nők egy része valóban pozitívan reagál, miután egy kezdeti, ún. politikailag korrekt és elvárt reakciót adtak az elhangzottakra.

Kommentek
  1. Én